REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Şuhut Anayurt Gazetesi

ÇİFTÇİNİN SESİ

ÇİFTÇİNİN SESİ
REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
656 views
23 Kasım 2022 - 16:38
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Taksimde sivillere yönelik bombalı saldırı , Suriyenin kuzeyinden gelen füzeler , Silahlı kuvvetlerin karşılık vermesi , TBMM de hakarete varan tartışmalar ve Düzce’de 5,9 ölçeğinde deprem , Milletimize büyük geçmiş olsun , bir haftada yaşadıklarımız bunlar.
TBMM de bütçe görüşmeleri komisyonlarda devam ediyor. Komisyonlarda tartışıldıktan sonra bütçe Genel Kurula gelecek . Genel Kurulda da görüşülecek , tartışılacak , TBMM partilerin çalışkan vekilleri aktif olarak görev yaparlar , yük onların omzundadır . Maddelerde TBMM şimdiye kadar hiç konuşmayan , TBMM ara sıra gelen vekiller de eline tutuşturulan genellikle danışmanlarının hazırladığı konuşmalarını yapacaklar . Konuşan iktidar vekilleri genellikle konuşmaların “ Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ……” diyerek , genel başkanlarına sadakatlarını , bağlılıkları belirterek konuşurlar . Maddelerde kabul edenler – kabul etmeyenler , kabul edilmiştir diyerek bir bütçe maratonu bitmiş olur .
TBMM de komisyonlarda bütçe sırasında hakarete varan konuşmalar , tartışmalar , sokak kavgasında bile kullanılmayan sözler kullanılıyor . İçişleri Bakanı Soylu , Milli Savunma Bakanı Akar , Adalet Bakanı Bozdağ ,beyler siz kendinizde misiniz . Senede bir gün milletvekilleri size soru soracak , eleştirecek , siz de göreviniz gereği cevap vereceksiniz , tahammül edeceksiniz . Ne o sokak kabadayı gibi hareketler . Ayıp ya , yapamayacaksanız “affınızı” istersiniz.
Bu hafta “ Öğretmenler Günü” Bu günde öğretmenlerin bütün sorunları “bir günlüğüne” çözülür , hatırlanır , o kadar . Karkamış’ta sınır ötesinden gelen füze ile şehit olan öğretmen Ayşenur Alkan’ın cenazesine katılan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Osman Sezgin ; Şehit öğretmen için “ Şimdi seni herkes tanıdı , yaşasaydın sadece öğrencilerin tanırdı” demiş . Bre cahil adam , bu cümleyi düşük zekalı bir insan kullanmaz , işte böyle kafalar yönetiyor bu ülkeyi , ne bekleyeceksin .
Tarım Bakanımız Vahit Kirişçi , bal yapmaz arı gibi her gün bir şeyler vızıldıyor , yaptığı bir şey de yok . Her sözü lafta kalıyor . Bakan bakan çöz şu gübre sorununu da sana bakan diyelim .
Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın , Tarım Kredinin elindeki Hektaş hisselerini satarak kooperatifi büyük zarara uğrattığı söyleniyor , ne olacak Hüseyin efendi bakkallık yapmaya özendi , her yere şube açarsan para mı yeter . Hüseyin efendi , Hüseyin efendi , bırak şu bakkallık yapmayı , çiftçiye ucuz gübre , tohum , ilaç girdileri sağlamaya bak .
G-20 toplantısında Başkan Erdoğan , demediğini bırakmadığı Mısır Devlet Başkanı Sisi ile el sıkıştı ,böyle de olması gerekir . BOP eşbaşkanıyız diye bütün komşularla kötü olduk . Şimdi de bunları düzelteceğiz diye uğraşıyoruz . Suriye ile görüşerek sığınmacılar sorunu da çözülsün . Bu aradaki devletin , dolayısıyla milletin milyarlarca dolar zararı ne olacak . Geleneksel dış politikadan ( yurtta sulh , dünyada sulh) uzaklaşırsan

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.