KÖŞE YAZISI Gizem Doğar Köşe Yazarı

Şuhut Belediyesi’nin Bayramlaşma Programına Yoğun Katılım

1 Haziran 2026 3 dk okuma
Paylaş:

Şuhut Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma programı, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın’ın ev sahipliğinde düzenlenen programda birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu ön plana çıktı.

Şuhut Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği bayramlaşma programı, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde geniş katılımla gerçekleştirildi. Başkanlık makamında düzenlenen program, ilçe protokolü, belediye yöneticileri, mahalle muhtarları, belediye personelleri ve vatandaşları bir araya getirerek bayramın manevi atmosferini güçlü bir dayanışma ortamına dönüştürdü.
Saat 11.00 ile 13.00 arasında gerçekleştirilen programa Şuhut Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Özgür, belediye meclis üyeleri, belediye çalışanları, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yoğun ilgi gören programda, samimi sohbetler eşliğinde bayramlaşmalar gerçekleştirildi.
Bayramın birlik, kardeşlik ve paylaşma ruhunu yaşatmayı amaçlayan programda, vatandaşlarla tek tek ilgilenen Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın, katılımcıların bayramını kutlayarak iyi dileklerini paylaştı. Özellikle çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Özaşkın, onların bayram sevincine ortak olurken program boyunca sıcak ve samimi görüntüler oluştu.
Katılımcılar, düzenlenen bayramlaşma etkinliğinin toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini ifade ederek organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Bayramların insanlar arasındaki bağları kuvvetlendiren özel günler olduğuna dikkat çeken vatandaşlar, geleneksel hale gelen programın ilçede birlik ve beraberlik kültürüne önemli katkı sunduğunu belirtti.

BAŞKAN ÖZAŞKIN: “BAYRAMLAR GÖNÜLLERİ BİRLEŞTİREN MÜSTESNA GÜNLERDİR”
Bayramlaşma programında konuşan Şuhut Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın, Kurban Bayramı’nın manevi iklimini hemşehrileriyle birlikte paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.
Başkan Özaşkın konuşmasında, “Kurban Bayramı’nın manevi atmosferini kıymetli hemşehrilerimizle birlikte yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz. Bayramlar; kardeşlik, dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma duygularının en yoğun şekilde hissedildiği anlamlı zamanlardır. Şuhut’umuzda bu güzel değerleri yaşatmaya, birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizi daha güçlü yarınlara taşımaya devam edeceğiz. Bayramlaşma programımıza katılarak sevincimize ortak olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, Kurban Bayramı’nın ilçemize, ülkemize ve tüm İslam âlemine sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Şuhut Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel bayramlaşma programı, iyi dileklerin paylaşılması, vatandaşlarla yapılan sohbetler ve çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi. Program, bayramın manevi atmosferini ve toplumsal dayanışma ruhunu bir kez daha ortaya koydu.